For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Regisztráció

Csatlakozz a Macskaváros tenyésztőihez!

Ha szeretnél szaporítómentes felületen gazdit keresni cicáidnak, és rendelkezel hivatalosan regisztrált kennelnévvel, illetve érvényes egyesületi tagsággal egy olyan egyesületnél, amely a *TICA, FIFe, WCF vagy CFA tagja, regisztrálj a Macskavárosra! A regisztrációhoz semmilyen igazolást nem kell csatolnod, kennelneved és egyesületi tagságod ellenőrzését az egyesületeddel együttműködve végezzük. Regisztrációd jóváhagyásáról – miután telefonon ellenőriztük a személyazonosságodat – e-mailben értesítünk, ezt követően beléphetsz a fiókodba, felépítheted Tenyésztői Profilodat és feladhatsz 3 hirdetést díjmentesen!

Please kindly note that advertising is exclusively available for those cat breeders who meet the following criteria: they communicate in Hungarian, they register with a phone number starting with a +36 or 0036 country code, they are able to legally provide with a Hungarian billing address, as well as with a Hungarian tax number as a taxpayer. Please also note that both foreign citizenship and cat club membership are acceptable.

*Minden mező kitöltése kötelező.

Regisztráció

only for Hungarian breeders, details above

A regisztrációval elismered, hogy elolvastad és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót, továbbá hozzájárulsz, hogy a szolgáltatásainkkal kapcsolatban e-maileket küldjünk neked.

* TICA: The International Cat Association, FIFe: Fédération Internationale Féline, WCF: World Cat Federation, CFA: Cat Fanciers’ Association

Top