For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Selkirk Rex

Jasmyne göndör hosszúszőrű kislány


Részletek
Ár : 250 000 Ft
Hirdetés típusa : Eladó macska
Feladva : 2022.09.19.
Nem : Nőstény
Egészségügyi garancia : Igen
Születési idő: : 2022.07.08.
Ivartalanítva : nem, a vevő köteles ivartalaníttatni
Bajnok szülők : igen
Hely : Szentendre, Magyarország

Selkirk rex göndör hosszúszőrű kis hercegnő költözhet törzskönyvvel, ivartalanítási szerződéssel, chippelve, féreghajtózva, oltásokkal, egészségügyi garanciával. Gyönyörű különleges színe van, kék ezüst és arany hordozó, nagyon jó vérvonalból.

A gyapjasnak tűnő fürtök és vastag bundája miatt a selkirk rexet néha báránybőrbe bújt macskának vagy macskajuhnak is nevezik. A selkirk Montanából származik (1987)

Perzsa és brit rövidszőrű ősei nyugodt, bújós természetet adtak neki, de valamivel aktívabb, mint ezek a fajták, és szeret játszani is. Az emberek, akik vele élnek, édesnek és szeretnivalónak írják le, egy kicsit bohókás vonásokkal.

Felmenőihez hűen a selkirk türelmes, szerető és toleráns kedvenc. Játékos és szeret gazdája mellé bújni, de nem annyira aktív és nem annyira figyelemigényes, hogy az kellemetlen legyen. Szerencsére nyitott cica, ami remek tulajdonság, mivel mindenki, akivel találkozik, meg akarja érinteni szokatlan bundáját. Ez egy kedves macska, aki figyelmes a családjával.Hely
Hasonló hirdetések
Top